Despre noi

 

Cabinetul de Avocat “GROSU ALEXANDRU” Suceava este un birou de avocatură înfiinţat în baza Legii nr. 51/1995, republicată, pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.

Servicii profesionale


Garantăm temeinicia serviciilor noastre cu experienţa profesională de peste 10 ani ca practician permanent, absolvent al Facultăţii de Drept, Universitatea “Româno-Americană” şi Atestat în Marketing şi Management Internaţional, cu vechimea în muncă, reputaţia, notorietatea şi specializarea avocatului titular Grosu Alexandru.

Clienţii Cabinetului se bucură mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzând atât asistenţă şi reprezentare în instanţă, cât şi consultanţă juridică, create şi adaptate continuu pentru satisfacerea necesităţilor acestora.

De asemenea, datorită politicilor manageriale de top ale Cabinetului, care permit limitarea costurilor în condiţiile menţinerii standardului de calitate ireproşabilă, clienţii au parte de cel mai bun raport calitate – preţ.


Preţuri corecte


Onorabilitatea noastră rezidă din studiul temeinic al cauzelor care ne sunt încredinţate, prezentarea la fiecare termen la instanţele de judecată sau alte instituţii, conform mandatului încredinţat, onestitatea, conştiinciozitatea şi probitatea profesională, pledoariile pline de demnitate faţă de judecători şi de părţile din proces.

În condiţiile obligatorii ale legii, toţi avocaţii cabinetului nostru sunt asiguraţi pentru răspunderea profesională, în condiţiile stabilite prin statutul profesiei, garant suplimentar al alegerii perfecte pe care o faceţi în cazul angajării nostre în litigiile dumneavoastră.

Lucrează cu noi


Dacă eşti interesat să ne contactezi pentru a te reprezenta sau pentru a-ţi oferi consiliere de specialitate, în pagina Contact găseşti toate informaţiile necesare.

informaţii de contact